Duurzaam met Tally-Ho

geplaatst in: Photos, Specials, Stories | 0

1966, het jaar dat Tally-ho als familiebedrijf de eerste boutique in het Noord-Hollandse Bergen opende en het was meteen een succes. Inmiddels zijn we uitgebreid met een webshop en een totaal van 6 winkels in de plaatsen Bergen, Alkmaar, Heiloo, Egmond aan Zee, Hoorn en Amsterdam. Bijna alles wat een vrouw aan kleding kan gebruiken, verkopen wij! Uiteraard heel veel kleding maar ook tassen, schoenen, sieraden & accessoires.

‘Ons aanbod bestaat uit ruim 90 damesmode merken waaronder de grote bekende merken zoals bijv. Maison Scotch, Penn & Ink en Fabiënne Chapot, maar ook bieden wij veel kleinere merken aan zoals Minimum, Anecdote, Ruby Tuesday en nog veel meer.’

Bij Tally-ho zorgen we er niet voor dat de klanten relaxed kunnen winkelen, maar ook aan de mee-winkelende partners wordt gedacht! Zo is er in iedere winkel een leestafel of heerlijke bank om een lekkere kop koffie te drinken en wat te lezen.

Duurzaamheid
Duurzaamheid staat bij Tally-ho hoog in het vaandel. Op dit moment verkopen we ruim 30 duurzame merken. Al deze merkenproduceren biologisch, fairtrade, of gebruiken gerecycled materiaal. Wevinden het belangrijk om dit ook intern door te voeren. Onze duurzame draagtassen bijvoorbeeld, deze zijn geproduceerd in India door een Fairtrade organisatie die zeer arme vrouwen opleidt en helpt aan werk en zekerheid in hun dorp en familie. We zijn hier erg trots op.

‘Ons doel is om ieder jaar 10% duurzamer te worden. Een doel waar wij hard aan werken en vastberaden zijn vol te houden!’

Uitgangspunten

– Modieus
– Vernieuwend
– Draagbaar

Tally-ho sponsort dit jaar de kleding van het personeel van Stadsstrand De Kade met een sweater en t-shirt uit onze eigen Tally-Ho collectie. Je herkent de kleding aan het vosje op de voorzijde: ons logo!

Je bent van harte welkom in één van onze winkels in Noord-Holland of shop online! Tot snel!

www.tally-ho.nl

Wil jij geinspireerd worden? Volg ons op onze socialmedia kanalen!
www.facebook.com/tallyho.boutique

www.instagram.com/tallyho_official

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *