Stadsstrand De Kade is een uniek horecaconcept, gevestigd tegenover het historische Ringersgebouw. Het sfeervol ingerichte paviljoen met groot terras ligt tegenover de binnenstad aan het kanaal, op misschien een van de uniekste plekken in Alkmaar centrum; je kijkt naast het pand over het Noord-Hollandskanaal naar de oude binnenstad. Even boodschappen doen in de stad of ’s avonds nog een borrel in de kroeg? Je bent er door slechts de straat over te steken. Een plek om je thuis te voelen, met goed eten en drinken (meer dan 15 soorten craft bieren, speciaalbieren en ciders!) en altijd iets te doen.

Of gewoon lekker niets. Dat is Stadsstrand De Kade. Vergeet je zorgen, je zonnebrandcrème niet en neem plaats op het standsstrand of op het terras. Het stadsstrandje is niet alleen bereikbaar via de loopbrug, inmiddels ook vanaf het water dankzij de nieuwe aanlegsteiger.

 

Altijd iets te doen, of even lekker niks

Stadsstrand De Kade is tijdens de zomer één van de meest bruisende plekken van de stad. Een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt, waar wordt gewerkt, gegeten, gedronken en gekletst, terwijl de kinderen in het zand spelen. Ook voor (groeps)activiteiten, workshops, feestjes en barbecues hebben wij fijn de ruimte.

Lunch, borrel of etentje. Bij mooi weer kun je dagelijks vanaf een uur of 11 bij ons terecht voor een laat ontbijt of lunch. Ook onze dinerkaart biedt voor ieder wat wils, voor de kleine en grote trek.