Vrienden, kennissen, collega’s en families die op zoek zijn naar lekker eten, drinken, rust en vertier kunnen zich verheugen op het gevoel van een dag of avond aan het strand, maar dan midden in Alkmaar.

Stadsstrand De Kade is een uniek horecaconcept, gevestigd tegenover het historische Ringersgebouw. Het sfeervol ingerichte paviljoen met groot terras ligt tegenover de binnenstad aan het kanaal, op misschien een van de uniekste plekken in Alkmaar centrum; je kijkt naast het pand over het Noord-Hollandskanaal naar de oude binnenstad. Stadsstrand De Kade is meer dan lekker eten en drinken; het is een creatieve, laagdrempelige plek voor jong en oud.

Overdag is het een relaxte hangout waar fijne muziek uit de speakers komt en heerlijke cocktails voor je worden bereid. Aan de houten tafels wordt gespeeld, gegeten en gekletst. Een stel vrienden drinkt koffie, nipt aan een witte wijn of bestelt nog een (speciaal)biertje, terwijl de kinderen op het strand spelen. ‘S avonds word het hout in de vuurschaal aangestoken waardoor je net even langer buiten kan blijven zitten. Ook kun je je eigen vlees meenemen voor op een van onze bbq’s. Als je van onze kaart bestelt dan kun je lokaal, eerlijk en vers eten verwachten die met liefde is bereid.

Een aantal keer per jaar wordt het strand omgetoverd tot een heuse festivallocatie. Volg ons om op de hoogte te blijven.

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Openingstijden

♥ op maandag zijn wij gesloten (tenzij mooi weer)
♥ donderdag tot en met met zaterdag van 11:00 tot 00:00 uur
♥ dinsdag, woensdag en zondag van 11:00 tot 22:00 uur (tenzij mooi weer).

*Onze keuken sluit om 21:30 uur. Je kunt van de borrelkaart bestellen tot 22:30 uur.

Een zonnige groet,

Het Kadeteam.