RESERVATIONS

RESERVATIONS

Bestel je drankje gezellig aan de bar en geniet van de ondergaande zon. Eigen consumpties zijn verboden. Let op! Je kunt niet met creditcard betalen of extra geld bij ons opnemen. Wij verkopen ook geen sigaretten en helaas wij hebben ook geen WIFI! Wij geloven echt in de kracht van een face to face gesprek. Het allerbelangrijkste voor ons en onze gasten is dat de sfeer laagdrempelig en ontspannen is en blijft. Lees HIER alle huisregels terug.

Uniek in Alkmaar is dat je bij ons je eigen eten mag meenemen voor op één van onze BBQ’s. Wij hebben twee BBQ’s die samen met één picknicktafel te huur zijn voor €12,50 per stuk en iedere dag tot 21:30 uur te gebruiken zijn. Lees HIER de BBQ regels terug!

Het is helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren of om het paviljoen af te huren. Wij willen al onze gasten kunnen verwelkomen binnen onze openingstijden en iedereen is welkom. Het is wel fijn als je aan ons doorgeeft wanneer je met een grote groep komt i.v.m. onze personele bezetting. Stuur hiervoor een mail naar stadsstranddekade@gmail.com met vermelding van je naam, het aantal personen en de betreffende datum.

* Het is mogelijk om groepen van een stempel of polsbandje te voorzien. Consumpties worden geturfd en aan het einde van de avond afgerekend.

* Het is mogelijk om vooraf van ons een aantal consumptiemunten te krijgen. Een consumptiemunt geldt in principe voor alle consumpties, tenzij anders aangegeven. Resterende munten worden aan het einde van de avond weer ingeleverd. Ingeleverde munten worden afgerekend op basis van de prijzen vermeld op onze menukaart.

* In overleg vooraf is het mogelijk voor bedrijven om ons een factuur te sturen.

Andere wensen? Zoals een volledig verzorgde BBQ? Dit is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.