Surflife Music Sessions op De Kade

geplaatst in: Photos, Stories | 0

20 mei 2018 stond de Kade in het teken van “Surf”, “Music” & “Chill”, tijdens de SURFLIFE MUSIC SESSIONS, georganiseerd door SURFLIFE en O’Neill.

Door de grote O’Neill en SURFLIFE vlaggen en posters, was van een afstandje goed te zien dat er iets gaande was bij de Kade. Ook klonk er live-muziek van verschillende lokale singer-songwriters over de speakers, waardoor het langslopend publiek als bijen naar de honing, aanschoof bij de gezelligheid op het stadsstrand. Naast live-muziek was er ook genoeg te doen voor de actievelingen onder ons. El Kombi Sub was aanwezig om mensen aan de hand van een tour op een subboard de binnenstad van Alkmaar te laten zien, MOment was er voor degene die de dag rustig en opgeladen wilden beginnen met Yin-Yoga en Soul Surfing Foundation had verschillende indo-boards en carverboards neergezet voor ieder die zijn balans tot het maximale wilde testen! Voor echte surfers was MY Surfgear aanwezig met haar handversierde finnen om jouw surfboard te pimpen!

“Vorige zomer ben ik met mijn vrienden bij SURFLIFE in Carcans Plage in Frankrijk geweest en zag nu dat ze hier bij ons eigen stadsstrand de Kade in Alkmaar een evenement organiseerde! Ik had meteen mijn vrienden het Facebook-event doorgestuurd en afgesproken om samen te gaan kijken. Het is heel tof om te zien en te ervaren hoe ze de sfeer van die surftrip hebben meegenomen naar Nederland tijdens deze tour. Het was net of wij weer samen in Frankrijk waren en op het punt stonden om onze planken te pakken om richting het strand te gaan om te surfen! Ik heb echt genoten!”

Heb jij de smaak te pakken gekregen tijdens de SURFLIFE MUSIC SESSIONS en wil jij de surfcultuur nog beter ervaren? Check dan voor meer informatie
www.surflife.eu of kom 17 juni met ons chillen tijdens de volgende editie in Zandvoort bij de SPOT: https://www.facebook.com/events/390739984738183/

Laat een reactie achter